De Voluntary pledge is de belofte die ondertekend is door de airpop (EPS) verwerkende industrie in Europa. In deze belofte worden o.a. de recyclingdoelstellingen en de inzet van de volledige toeleveringsketen beschreven. Meer inhoudelijke informatie vindt u terug in onderstaande download:

Circulariteit, in lijn met de EU-doelstellingen

Van grondstofproducent tot converter, fabrikant en recycler, iedereen werkt samen om ervoor te zorgen dat de gunstige eigenschappen van het materiaal gedurende de hele levenscyclus benut worden. Daarnaast worden de huidige recyclinginitiatieven versneld en uitgebreid om te zorgen voor circulariteit, dit is in lijn met de EU-doelstellingen tegen 2030.

Over EUMEPS

Op internationaal niveau worden de Nederlandse fabrikanten van airpopĀ®-verpakkingen vertegenwoordigd door EUMEPS Power Parts in Brussel. mMeer over EUMPS vindt u op eumeps.org.

Gerelateerd nieuws

Circular Plastics Alliance ondertekend

 

Terug naar overzicht