Wist je dat airpop® (EPS) visboxen en producten 100% recyclebaar zijn? airpop® heeft vele levens! Na recycling worden er weer nieuwe producten van gemaakt die op hun beurt ook weer gerecycled en eindeloos hergebruikt kunnen worden.

98% uit lucht en slechts 2% grondstof

airpop®, ook wel bekend als piepschuim of tempex, bestaat voor 98% uit lucht en slechts 2% grondstof. Ontdek de bijzondere eigenschappen van 98% lucht en hoe de producenten van airpop® (EPS) er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het materiaal niet in ons ecosysteem belandt.

Gerelateerde artikelen:

airpop is meerdere keren te recyclen

airpop® engineered air voldoet aan Europese definitie “recyclebaar product”

Circulaire Economie? airpop® engineered air (EPS, piepschuim) is 100% recyclebaar

Circulaire Economie?airpop® engineered air (EPS) is 100% recyclebaar

 

Terug naar overzicht