Mike Kervin uit Brookings fietst nooit zonder helm. Even geleden was hij betrokken was bij een fiets-auto-ongeluk. Geluk bij een ongeluk, hij had zijn fietshelm op. Deze fietshelm heeft hem optimaal beschermd, zijn leven gered en hoofdletsel voorkomen. De rechterkant van de helm is nu bedekt met deuken en beschadigingen, maar dat had ook zijn schedel kunnen zijn. Naar het artikel van The Brookings Register

Fietshelm biedt optimale bescherming

Een fietshelm biedt optimale bescherming in het verkeer, dat komt omdat deze zijn opgebouwd uit twee lagen: de binnenzijde bestaat uit een schuimvoering, airpop engineered air (EPS), ook wel bekend als piepschuim of tempex. Het materiaal bezit een hoog schokabsorberend vermogen voor een optimale bescherming, zo wordt de impact van de crash geminimaliseerd. De buitenschaal bestaat uit een hard composiet materiaal.

Met 98% lucht optimale bescherming in het verkeer

Veilig en eenvoudig: airpop is de slimste manier om iets te beschermen. Helemaal als de bescherming bijna niets mag wegen, zoals een helm bijvoorbeeld. Het materiaal bestaat voor 98% uit lucht en slechts 2% grondstof. U geniet met 98% lucht van optimale bescherming in het verkeer.

airpop is 100% recyclebaar en circulaire economie

Wij moeten zuinig omgaan met onze hulpbronnen. airpop past binnen de circulaire economie en is 100% recyclebaar. Van ingezameld airpop-afval worden weer nieuwe airpop producten en verpakkingsmaterialen gemaakt die optimale bescherming bieden en hoogwaardige isolerend eigenschappen bezitten. Het kan oneindig gerecycled en hergebruikt worden en sluit aan op de circulaire economie.

Terug naar overzicht