Op 27 en 28 september a.s. vindt de 19e editie van Kunststoffen 2017 plaats. Tijdens deze Kunststoffenbeurs, in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven, staan duurzaamheid, optimalisatie en innovatie centraal.

Een mooi moment om de nieuwe naam van EPS met u te delen; airpop® engineered air. airpop® is niet alleen duurzaam, 98% lucht en maar 2% grondstof. Het wordt ook hergebruikt en gerecycled. Slim omgaan met onze hulpbronnen, daar staat airpop® voor.

Daarnaast biedt airpop® optimale bescherming en isolatie tijdens transport van bijvoorbeeld uw verse vis en vaccins. Het houdt uw huis behaaglijk warm, reduceert CO2-uitstoot en het bespaart u geld. Het beschermt het hoofd van uw kind en miljoenen andere dingen. Zelfs bijen leven graag in een bijenkort die voor 98% lucht bestaat.

98% lucht smaakt naar meer. Bezoek Kunststoffen 2017 en ontdek airpop® engineered air.

Locatie Kuststoffen 2017

NH Conference Center Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven,

Download hier uw routebeschrijving.

Terug naar overzicht